Odpravila sem težavo z atopijskim dermatitisom

Z atopijskim dermatitisom sem se borila skoraj celo življenje. AD so mi diagnosticirali pri 5 letih in od tistega dne je bila to zame ena mala psihološka vojna. Stanje kože je variralo od številnih dejavnikov, hrane, stresa, okolja itd., zaradi česar je bilo moje otroštvo zaznamovano z dietami in obiski mnogih specialistov. Po letih boja z AD sem se v najstniških letih sprijaznila, da bom enostavno s tem morala živeti in sem se temu tudi prilagodila, to je pomenilo izogibanje številnim alergenom, ki so slabšali stanje moje kože.

To stanje se je vleklo vse do 28 leta, ko sem na Instagramu zasledila napitek Xan-Max, ki je obljubljal skoraj nemogoče stvari, vendar tako mamljive, da sem si rekla, da to pa moram poskusit. Že po dveh mesecih sem videla rezultate, ki so resnično dokazali, da to ni larifari, ki ga včasih najdemo na IG, ampak stvar, ki resnično deluje.

Poleg tega, da se mi je znatno povečala gostota las in izboljšal imunski sistsm, me je najbolj presenetilo, če ne skoraj šokiralo stanje kože.

Ko sem že obupala nad AD, se je pojavil Xan-Max in odpravil težavo,
s katero sem se borila skoraj celo življenje. ❤️

In ja, to je resnična zgodba, ki ji še sama težko verjamem, vendar me moja koža dnevno opominja, da je Xan-Max res čudež narave!” 🍀

Hvala Nežika Čulk za tvoje iskreno mnenje in hvala, ker se zavedaš, da so naravne izbire reševanja naših težav na dolgi rok vsekakor uspešnejše kot iskanje instant rešitev.