For a good immune system

Antioxidants play an important role in preventing the onset of many diseases by preventing oxidative stress, which is a trigger for many acute and chronic diseases. They are responsible for stopping disease processes once they have developed, thus preventing or at least slowing them down.

Choose 100% natural Xan-maX mangosteen juice

4 steklenice mangostin soka

Uporabi kodo za brezplačno dostavo : DOSTAVA

*V zaključku nakupa vpiši kodo DOSTAVA in prejmi brezplačno dostavo za celotno naročilo.

Zakaj torej uživati Xan-maX 100% mangostin sok?

mangostin sok
 • 2 bottles

  68,00 (brez DDV: 55,74)
 • 4 bottles

  136,00 (brez DDV: 111,48)
 • 1 bottle

  34,00 (brez DDV: 27,87)
 • 1 pack of 60 ml – 12/1

  37,00 (brez DDV: 30,33)

Pogosta vprašanja

 • Je dokazano 100% naravni sok iz mangostina z več kot 45 kvalitetnimi antioksidanti – ksantoni.
 • Dokazano je povsem naraven sok, brez dodanih sladkorjev, umetnih sladil ali konzervansov (primeren tudi za vegane in bolnike s sladkorno boleznijo).
 • Je premium sok brez dodanih sadnih sokov drugega sadja.
 • Zato, ker s svojo sestavo in učinkovinami okrepi in dvigne imunski sistem.
 • Zato, ker dokazano pomaga obolelim s sladkorno boleznijo, visokim krvnim pritiskom, luskavico in drugimi nevšečnostmi s kožo, srčno-žilnimi boleznimi, depresijo …
 • Zato, ker ima izjemen regeneracijski učinek – primeren za vse vrste športnikov.
 • Zato, ker je zaradi neoporečnosti primeren tudi za nosečnice, otroke in osebe na dietah.
 • Zato, ker blagodejno vpliva na prebavni trakt, pospeši prebavo (primeren za hujšanje).
 • Zato, ker je narejen po najstrožjih svetovnih standardih z vsemi ustreznimi analizami in certifikati: HACCP, GMP, KOSHER, HALAL in FDA.
 • Zato, ker ob rednem uživanju zagotavlja pozitiven vpliv na vaše zdravje.

Priporočen dnevni odmerek in način uporabe:

 • priporočen dnevni odmerek pri preventivi za odraslo osebo je 30 ml
 • priporočen dnevni odmerek za otroke od 1 do 12 leta starosti je 15 ml

* V primeru resnejših zdravstvenih težav in pri povečani športni aktivnosti 2x na dan po 30 ml

** Imate zdravstvene težave? Vprašajte za brezplačni nasvet zdravnika. Vaše vprašanje pošljite na zdravnik@xan-max.com . Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Sok je priporočljivo zaužiti skupaj s hrano, saj s tem dosežete kar največji učinek delovanja. Sok lahko uživate neprekinjeno. Ob bolezni je priporočljivo uživati več odmerkov mangostin soka, dobro je, da se le-ti uživajo v intervalih 4-6 ur. Zato je idealno, če se mangostinov sok uživa ob vsakem obroku.

Pred uporabo steklenico dobro pretresite in po odprtju hranite dobro zaprto v hladilniku.

Po odprtju je potrebno izdelek porabiti v roku 15 dni.

Mangostinov sok je zelo primeren za otroke od 1. do 12. leta starosti. Doziranje je polovično, sicer pa se soka oziroma antioksidantov ne da predozirati.

V otroškem obdobju so raznoliki in učinkoviti antioksidanti zelo pomembni. Vplivajo na uničevanje prostih radikalov in tako preprečujejo nastajanje bolezni. Otroci še nimajo mnogih zaščitnih protiteles, ki nas v odrasli dobi varujejo pred okužbami, zato pri njih že prvi stiki s patogenimi mikroorganizmi pogosto vodijo v bolezni. Pomembno je, da ima otroški organizem na razpolago dovolj antioksidantov, ki preko svojega vpliva na proste radikale preprečujejo, da bi ti škodni dejavniki okolja sprožili bolezen.

Mangostinov sok je zelo primeren tako za nosečnice, kot tudi doječe matere, saj je njegova sestava neoporečna – gre namreč za 100% naravni mangostinov sok, brez dodanih konzervansov, sladkorjev ali drugih primesi.

 Mangostin se zaradi svojih učinkov v telesu nosečnic kvalificira za funkcionalno hrano, kar pomeni, da se je ne uživa samo zaradi prijetnega okusa, je še vedno hrana brez znanih toksičnih učinkov.

Športniki imajo izrazito povečano mišično delo, pospeši se dihanje, srce dela močneje in hitreje (srce lahko poveča prečrpavanje krvi za 5–6-krat), prav tako s povečano močjo delujejo ledvice. S povečano porabo kisika v mišicah nastaja tudi presežek prostih radikalov kisika.

Hud fizični napor, ki je pri športnikih pogost, deluje na organizem kot stres. Večjim naporom kot je športnik izpostavljen, bolj se povečuje potreba po raznolikih antioksidantih.

Če torej v telesu nastaja višek prostih radikalov, pride do oksidativnega stresa. Oksidativni stres pa je sprožitelj bolezenskih procesov. Zato je tako pomembno, da organizmu zagotavljamo redno raznolike antioksidante, da se prosti radikali sproti nevtralizirajo in se začetni bolezenski procesi, ki jih v prvi fazi še ne čutimo, preprečijo.

Sok iz mangostina, z vsebnostjo več kot 45-ih naravnih in kvalitetnih antioksidantov – ksantonov in brez dodanih sladkorjev, konzervansov in ostalih sadežev, je vsekakor odlično zagotovilo, da do takšnih oksidativnih stresov ne bo prihajalo.